Alkolik olmayan bira: Her gece fiyatı var – ayık dahil

Peace Hug

New member
Alkol -suz biralar sonbaharda içecek gibi görünüyordu: daha küçük bira fabrikaları ve milyonlarca insanın karaciğerinden tasarruf ediyorlar. Şimdi araştırmacılar, küçük şişelerde tamamen farklı bir riskin gizlendiğini buldular. Modern içicinin ikilemi hakkında.

Uzun zamandır zehirlenmede bir tür direnç gördüm. Ofislerdeki yeşil bitkilere karşı, Stanley Kupası ile insanüstü Juicen'e veya sarsılan insanlara karşı, koşu ve masa tenisine karşı her zaman neyin doğru olduğunu bilen bakanları oynayan insanlara karşı direnç.

İlk romanım “Toksik Adam” olarak adlandırıldı. Kahramanım bir sürü ilaç aldı. Çok fazla alkol içti – bir nörotoksin. Roman kahramanımın zehirlenmesinde, son zamanlarda hayat olarak adlandırılan ölüme sürülen verimlilikle başa çıkmayı anlamsız ama varoluşçu bir reddetme gördüm. Yeni Alman devlet sınırları – ölüyor, ancak lütfen sağlıklı ve düşük emisyonlar – bugün hala bana karşı çıkıyor.

Tabii ki, çılgınlığın ergenlik isyanı olarak stilizasyonu saçmalıktır. Ne Winston Churchill ne de Hunter S. Thompson uzaklaşmıyor. Trajik kahraman cosplay sizi bir kahraman değil, sadece trajik yapar.

Aslında, içme sürecini seviyorum. Alkolle ilgisi yok. Ağrılı köpüren suyu yutmak için buz gibi kola harika bir duygu. Alkolsüz biralar da fantastik tadı olabilir. Ama çoğu hurda. Biyomarklarda satın alabileceğiniz veya Arthouse sinemalarında alabileceğiniz şey, benim için şekerli malt birasından daha tatlı görünüyor. Yarım şişeden sonra, baş ağrısı alıyorum ve saatte 350 kilometrede zehirli, paslı ve elektrik tırnaklarının altında bir duvara karşı sürme arzusunu hissediyorum.

Sonuçta, alkolsüz olmalarına rağmen bira gibi tadı olan biralar da var. Yine de, bu benim sorunum, alkollü biranın aksine, 18: 00'den itibaren içemezsiniz. Saat 2'ye kadar içmek, kendinizi bırakıp gitmesine izin vermek için bu harika davet. Kendi anlamsız ve mortalitenizi tanımak ve kıyamete evet demek için selin ilk dalgalarına, denizde gerçekleştirilecek. Evet, okyanusun sonsuz derinliği hakkında söylemek.

Şu anda dev bir alkolsüz dalga var. Hemen hemen her bölgesel gazetede, makaleler neredeyse kırılmış köy bira fabrikalarında, alkolsüz olmayan sayesinde tekrar satış yapan. Erlangen Bergkirchweih gibi halk festivallerinde, alkolsüz bira ile satışlar artar. Her yerde, böyle bir bira fabrikası, kapıda tamamen ortaya çıkan iyi bir ruh halini ortaya koyuyor. Her zaman üzerinde, tamamen çeşitli mutluluk, 15 yarıdan sonra ve dört kısa.

Jever, bira fabrikası alkolsüz bira Jever Fun adını verdiğinde 1991'de alkol karıştırmaya başladı. Bavaria'nın eski Başbakanı Beckstein bir keresinde Oktoberfest'teki iki boyuttan sonra hala bir araba sürebileceğini buldu. Alkolik olmayan biranın vaadi: Sadece yarım şişe iki günlük Oktoberfest eğlencesini verir. Dürüst olmak gerekirse, bir kişi şunları söylemek gerekir: Alecholic olmayanlarda fanatizmde olduğu kadar eğlencelidir. Her şeyden önce büyük bir yudum! Bu yüzden bira artık sağlıklı, sosyal ve izotonik olmalıdır. Buğday yarış bisiklet emeklilerinin karınları yaşanan kanıttır.

Her gece fiyatı var

Alkolsüz biranın diyabet riskini arttırdığı “Bild” gazetesinde ayıkken daha şaşırdım. “Almanya ve ABD'den araştırmacılar öğrendi.” Dedi. Ve her zaman bu tür cümleler konusunda şüpheci olurum. Çünkü bugün her bilim adamı bir zamanlar kırmızı üçgenleri bir konferans salonuna püskürtüyor. Fakat bu durumda bunlar gerçekten bilim adamlarıydı. Çalışmaya Bochum, Almanya, San Diego, Amerika Birleşik Devletleri ve Leioa, İspanya'dan beş tıbbi fakültenin beş araştırma grubu yer aldı. Araştırmacılar alkolsüz biralar açısından alıntılanan “Metabolizma üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olduklarını bulduk.”

Zaten Falco'da şöyle dedi: “Her gece bedeli var.” Genel olarak tercüme edilir: her şeyin etkisi ve yan etkisi vardır. Sadece aşılar değil, aynı zamanda -ALCOHOLİK olmayan bira, Bay Lauterbach. Tabii ki şimdi bir ikilemle karşı karşıyayım. Diyabete karşı koymak veya alkolsüz diyabet sörf yapmak için içmek mi? Dil kanseri riskini artıran Cunnilingus gibi. Prensip olarak, bunlar bir “zaman” yanlısı ve Contra'da açıklığa kavuşturulması gereken sorulardır (başlık teklifi: “Veya bırakmalısınız?”)).

Şimdi kola sıfır içiyorum. Zaten ölmek zorundayım. İyi bir ruh hali ile mi? Ana şey eğlenceli.